Business Developer / Consultant

Weather Impact is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in weer-, klimaat- en adviesdiensten. We werken over de hele wereld en leveren diensten aan de agrarische en zakelijke sector. Onze innovatieve tools stellen klanten in staat om de weers- en klimaatimpact te beoordelen en effectieve beslissingen te nemen om risico’s te minimaliseren. Wij zijn experts op het gebied van gegevensbeheer, analyse en algoritmeontwikkeling en we bieden gelokaliseerde weersvoorspellings- en waarschuwingsdiensten voor extreem weer. Binnen het domein van klimaatverandering leveren wij adviesdiensten, gebaseerd op historische data en langetermijn voorspellingen. Weather Impact biedt een inspirerende werkomgeving waar initiatief nemen en creativiteit wordt gewaardeerd, waar je uitdagende opdrachten krijgt, met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wie zoeken wij?

Een nieuwe collega met 3 tot 5 jaar werkervaring die weet hoe hij/zij nieuwe projecten moet verwerven en die in staat is om innovatieve projecten op het gebied van operationele weerdiensten en klimaatverandering te leiden en uit te voeren. Jij hebt:

Jouw activiteiten

Je herkent kansen voor nieuwe opdrachten en zet deze om in contracten met opdrachtgevers, door voorstellen te schrijven en daarbij actief in gesprek te gaan met mogelijke partners. Ook werk je samen met het team aan nationale en internationale projecten. Onze projecten omvatten data-analyse, modellering en het leveren van weerdiensten op maat naar behoefte van de eindgebruiker.

Geïnteresseerd?

Je maakt deel uit van een toegewijd team van collega’s in een informele sfeer. We organiseren regelmatig sociale activiteiten en je hebt de keuze om deels vanuit huis te werken. Ons kantoor is gevestigd nabij het centrum van Amersfoort, op loopafstand van Amersfoort Centraal Station. Kijk voor meer informatie over Weather Impact op www.weatherimpact.com. Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@weatherimpact.com. Neem voor meer informatie contact op met Stefan Ligtenberg via +31(0)6 50926107.