Weather Impact is in 2014 opgericht door twee weer- en waterexperts: Gerrit Hiemstra en Arnold Lobbrecht. Deze zakenpartners werken al 15 jaar samen in vele projecten en bij het opleiden van operators van waterbeheersystemen. Gerrit en Arnold hebben een achtergrond in meteorologie en hydrologie met diploma’s van Wageningen Universiteit en TU Delft. Ze zijn al lange tijd persoonlijk betrokken bij het samenbrengen van de twee werelden van weer en water, zowel in de wetenschap als in de praktijk.

Weather Impact is wereldwijd actief. Naast ons werk voor de Nederlandse markt, bieden wij een breed portfolio aan diensten en innovatieve oplossingen op het gebied van weer en klimaat, met name gericht op de landbouwsector in Afrika en Azie.
Denk aan lokale weersverwachtingen voor boeren, analyse en risicoberekeningen voor extreem weer, agronomische adviezen voor specifieke gewassen en het voorspellen van de start van het regenseizoen.
Alle informatie hierover is te vinden op onze website www.weatherimpact.com

We zijn toegewijd om ons bedrijf op een duurzame en sociaal verantwoorde manier te runnen en nemen onze verantwoordelijkheden naar een gezonde en veilige omgeving serieus. Ons volledige gedocumenteerde Corporate Social Responsibility-beleid kan hier worden gedownload. Bij vragen hierover, neem dan contact met ons op via info@weatherimpact.com.

Onze missie is het leveren van hoogwaardige weer- en klimaat diensten, om de wereldwijde voedselproductiviteit te optimaliseren en klimaatadaptatie te ondersteunen