Business Developer

Weather Impact is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in weer- en klimaatdiensten. We werken over de hele wereld en leveren advies- en operationele diensten aan de agrarische en zakelijke sector. Met onze innovatieve tools kunnen gebruikers de weer- en klimaatimpact beoordelen en effectieve beslissingen nemen om risico’s te minimaliseren. Wij zijn experts op het gebied van gegevensbeheer, analyse en algoritmen. Door het geven van trainingen ondersteunen we lokale partners bij een duurzame voortzetting van de dienstverlening. We werken actief samen met NGO’s, lokale partners, overheidsorganisaties en onderzoeksinstituten om klimaatadaptatie te ondersteunen.

Wie zoeken we?

Voor de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een business developer, een enthousiaste netwerker met minimaal 3 jaar werkervaring die nieuwe projecten weet binnen te halen en nieuwe (internationale) samenwerkingsverbanden kan opzetten.

Jouw activiteiten

Je signaleert nieuwe kansen en zet deze om in contracten met opdrachtgevers, door voorstellen te schrijven en hierin actief in gesprek te gaan met mogelijke partners. Je neemt graag deel aan netwerkevenementen op zoek naar nieuwe samenwerkingen en presenteert Weather Impact. Je herkent business modellen voor onze dienstverlening en werkt samen met het team aan nationale en internationale projecten. Reizen naar het buitenland kan deel uitmaken van de functie.


Geïnteresseerd
?

Weather Impact biedt een inspirerende werkomgeving, waar je uitdagende opdrachten krijgt, met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je maakt deel uit van een toegewijd team van collega’s die in een informele setting werken. We organiseren regelmatig leuke sociale activiteiten en je hebt de keuze om deels vanuit huis te werken. Ons karakteristieke kantoor is gelegen nabij het centrum van Amersfoort, op loopafstand van het treinstation.
Salarisindicatie:€3270-€4160.
Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@weatherimpact.com. Neem voor meer informatie contact op met Stefan Ligtenberg via +31 (0)33 4753535.