Consultant Meteorologie & Klimaatverandering

Weather Impact is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in weer- en klimaatdiensten. We zijn wereldwijd actief en leveren advies en operationele diensten aan de agrarische en zakelijke sector. Met onze innovatieve tools kunnen gebruikers de weer- en klimaatimpact beoordelen en  effectieve beslissingen nemen om risico’s te minimaliseren. Wij zijn experts op het gebied van gegevensbeheer, analyse en algoritmen. Bovendien verzorgen we trainingen om lokale partners te ondersteunen bij een duurzame voortzetting van de dienst. We werken actief samen met NGO’s, overheidsorganisaties en onderzoeksinstituten om klimaatadaptatie te bevorderen.

Wie zoeken we?

Wil jij bijdragen aan duurzame oplossingen op het gebied van weer & klimaat en aan impactvolle projecten werken? Wij zijn op zoek naar een consultant meteorologie & klimaatverandering met minimaal 3 jaar werkervaring. Een enthousiaste collega met de volgende kwalificaties;

Jouw activiteiten

Je zult werken aan onze nationale en internationale projecten, waarbij reizen naar het buitenland deel kan uitmaken van de functie. We leveren onder andere accurate gelokaliseerde weers-verwachtingen en landbouwadviezen en het is mede jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de hoge kwaliteit van onze operationele diensten wordt gewaarborgd. Daarnaast ben je proactief in de verdere ontwikkeling van onze weerdiensten met slimme ICT oplossingen. Samen met partners, klanten en collega’s vind je het leuk om mee te denken, te adviseren en te sparren over klimaat uitdagingen. Jij weet jouw expertise zó in te zetten dat we maatwerk producten kunnen leveren, naar behoefte van de gebruiker.

Geïnteresseerd?

Weather Impact biedt een inspirerende werkomgeving, waar je uitdagende opdrachten krijgt, met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je maakt deel uit van een toegewijd team van collega’s die in een informele setting werken. We organiseren regelmatig leuke sociale activiteiten en je hebt de keuze om deels vanuit huis te werken. We bieden 27 vakantiedagen per jaar, een laptop en eigen telefoon. Ons karakteristieke kantoor is gelegen nabij het centrum van Amersfoort, op loopafstand van het treinstation. Salarisindicatie: €3300—€4300.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@weatherimpact.com. Neem voor meer informatie contact op met Stefan Ligtenberg via +31 (0)33 4753535.

 

Download vacature