Consultant Meteorology & Climate change

Weather Impact is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in operationele weer- en klimaatdiensten en consultancy. We werken over de hele wereld en leveren diensten aan de agrarische en zakelijke sector. Met onze innovatieve tools kunnen klanten de impact van het weer en het klimaat verminderen en effectieve beslissingen nemen, terwijl het risico wordt geminimaliseerd. Wij zijn experts in gegevensbeheer, analyse en ontwikkeling van algoritmen en bieden gelokaliseerde weersvoorspellingen en waarschuwingsdiensten voor extreem weer. Binnen het domein van klimaatverandering leveren wij adviesdiensten, gebaseerd op historische data en langetermijnprognoses. Weather Impact biedt een inspirerende werkomgeving, waar eigen initiatief en creativiteit wordt gestimuleerd, waar je uitdagende opdrachten krijgt en veel ruimte hebt voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wie zoeken we?

Een nieuwe collega die in staat is om innovatieve projecten op het gebied van operationele weerdiensten en klimaatverandering aan te sturen en uit te voeren. Jij hebt:

Ervaring op het gebied van klimaatverandering en projectmanagement is een pré.

Jouw activiteiten

Je werkt aan nationale en internationale projecten, waarbij reizen naar het buitenland tot de mogelijkheden behoort. Onze projecten omvatten data-analyse, modellering en levering van weersvoorspellingsdiensten die zijn afgestemd op de behoeften van de eindgebruiker. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het mede ontwikkelen van producten voor onze klanten en het handhaven van de hoge kwaliteit van onze operationele diensten. Net als onze andere consultants ga je projecten aansturen en leiden.

Geïnteresseerd?

Kijk voor meer informatie over Weather Impact op www.weatherimpact.com. Heb je interesse in deze baan, neem dan contact op met Gerrit Hiemstra via +31(0)620131210 en/of stuur je sollicitatiebrief met CV naar info@weatherimpact.com.

 

Vacature beschrijving