Stefan Ligtenberg per 1 juni directeur van Weather Impact

Published on 30 mei 2022 by Tamara Lancel

We zijn verheugd te melden dat Dr. Stefan Ligtenberg per 1 juni 2022 directeur van Weather Impact B.V. in Amersfoort wordt en daarmee verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering. Arnold Lobbrecht en Gerrit Hiemstra, de huidige directeuren, blijven wel aan Weather Impact verbonden in een adviserende functie.

Stefan Ligtenberg is sinds januari 2018 werkzaam bij Weather Impact als senior consultant meteorologie en klimaatverandering. Hij is in 2009 afgestudeerd als meteoroloog aan Wageningen University & Research en in 2014 gepromoveerd op het gebied van polaire meteorologie aan de Universiteit Utrecht.

Weather Impact is een internationaal opererend bureau op het gebied van weer en klimaat. Het bureau werkt aan de ontwikkeling van innovatieve meteorologische informatieproducten zowel in Nederland als in het buitenland, vooral in ontwikkelingslanden. Er wordt regelmatig samengewerkt met lokale partners en weerdiensten.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Weather Impact: www.weatherimpact.com of bij Stefan Ligtenberg: stefan.ligtenberg@weatherimpact.com