Weather Impact zoekt nieuwe collega!

Wie zijn wij?
Voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Weather Impact is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in weer-, klimaat- en adviesdiensten. We werken over de hele wereld en leveren diensten aan de agrarische en zakelijke sector. Wij zijn experts op het gebied van data-analyse, modellering en de ontwikkeling van algoritmen en bieden een breed scala aan weerdiensten, afgestemd op de eindgebruikers.
Met ons team zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen met mogelijke partners. Dit begint met het schrijven van offertes voor nationale en internationale projecten en deze omzetten in contracten. Binnen projecten variëren de taken van het waarborgen van de hoge kwaliteit van onze operationele dienstverlening tot het ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen. Maar ook het voorbereiden en geven van trainingen en workshops over bijvoorbeeld de gevolgen van klimaatverandering, of over het gebruik van Python om nationale meteorologische instituten te versterken behoren tot de werkzaamheden. Het managen van projecten omvat ook reizen naar het buitenland. Door samen te werken met relevante partners streven we naar een duurzame ontwikkeling van onze producten en diensten.
Impact
Wil jij werken aan projecten die impact hebben? Ben jij gemotiveerd om met onze weer- en klimaatdiensten het verschil te maken in een veranderend klimaat? Beschik jij over de juiste kwaliteiten om aan één of meerdere activiteiten van Weather Impact te werken? We horen graag van je!
Weather Impact biedt een inspirerende omgeving waar initiatief nemen en creativiteit wordt gewaardeerd, waar je uitdagende opdrachten krijgt, met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je maakt deel uit van een toegewijd team in een informele setting. We organiseren regelmatig sociale activiteiten en je hebt de keuze om deels thuis te werken. Ons kantoor is gelegen nabij het centrum van Amersfoort, op loopafstand van Amersfoort Centraal Station.
Interesse?
Als je interesse hebt om bij ons te werken, stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar info@weatherimpact.com. Voor vragen kan je contact opnemen met Stefan Ligtenberg via +31 6 509 26 107.